+46733101001

©2019 by Iggfish. Proudly created with Wix.com

GIRLS FISH WEEKEND!

Ready to have the time of your life in one of the most beautiful places on Earth? Do you want to learn how to flyfish or are you a experienced fisher that wants to make more fishfriends?

Then welcome to Iggfish girlsfishing weekend at Kåbdalis!

We will stay att Villa Iggfish near to the skislopes in Kåbdalis, and there is also availability to rent a own cottage through Blåfjell stugby at a reduced price.

All nationalities are welcomed an we can pick up at Luleå airport.

We will fish both streaming rivers and small nearby lakes. We have ATV:s to get around in the forests.

All of the food we cook together in Villa Iggfish and there is 9 beds in this big house! Are you ready for this summers best fish weekend!?

Well email us and book your spot right now!

Welcome!

 

INFORMATION!

Hej Tjejer!

Här kommer ett infomail om de tjejfiskeresorna vi anordnar i sommar!

Syftet med dessa är inte att tjäna några pengar utan all vinst går till att få det hela att gå runt. Vi kommer i samband med resorna kunna få lite rabatt på fiskeutrustning via Nymans fiske i Piteå för den som vill inhandla något nytt. Hör av er till mig så ska jag pratat med dom inför att ni åker dit.

Eventuellt så kommer vi ha duktiga kastinstruktörer på plats, men detta är inte klart ännu men så fort jag vet mer så meddelar jag er som anmält intresse! Jag jobbar på att få några som ställer upp och lär oss utan att det kostar allt för mycket.


Till helgerna då:


13-16e juni samt 27-30:e juni.

(planeringen är avgörande av väder och planeringen kan komma att ändras inför andra helgen den 27-30:e)


Torsdag kl 18

Min bil med plats för 4st går från Luleå efter 18, självklart väntar vi in någon om det behövs.Vi handlar mat på vägen inför helgen som vi delar påkostnaden på. Räkna med att vi lägger några hundra på den gemensamma maten och mycket kan vi göra iordning på tors/fre tex matsäckar osv.

på kvällen gör vi oss hemmastadda i stugan i Kåbdalis. Det finns 9st sängar och är det någon som absolut vill ha eget boende så får vi hyra stuga av Blåfjell stugby för ca 500kr natten.

Ta med egna handdukar och lakan.


Fredag

Börjar vi med att torrkasta lite flugspö för dom som vill lära sig det, ser över utrustning och fiskar omkring Kåbdalis. Här väntar vi in om det kommer någon som inte kan vara ledig på torsdagen.

Vi fiskar från flytring i en sjö med inplanterad öring och röding. Vi  tar oss inte mer än ca 30 min från Kåbdalis. Vi har Sikån, Varjisån och även mindre sjöar där det är lätt att få öring på torrfluga. Men även funkar fint för den som vill spinnfiska.

Vi äter lunch i stugan som vi hjälps åt att laga alt att vi tar med oss matsäck till nån av sjöarna.

Vi har fyrhjulingar/skjuts på fyrhjuling att ta oss runt med, vilket kan behövas.

Middag även det i stugan som vi hjälps åt att laga.


Lördag

Lördagen gör vi oss iordning för en heldag utomhus och vi beger oss tidigt till Abmorälven där vi fiskar fram till kvällen. Abmorälven ligger ca 45-60min ifrån Kåbdalis.

Vi äter lunchen utomhus och middagen hemma i huset.


Söndag 

Vi städar ur stugan och packar ihop för att lämna.

Dock beger vi oss mot pärlälven i Jokkmokk som har sin premiär just denna dag (16:e juni) och fiskar där tills dess att vi känner oss nöjda eller måste åka hemåt. Vi har med matsäck till lunch och äter middag i Jokkmokk innan vi bilar hemåt.

Från Jokkmokk kör vi sedan direkt tillbaka till Luleå.


Det finns viss utrustning att låna, jag har två flugspön att låna ut och det finns både flytringar och flugor, även kastspön.

Vill man inte flugfiska så är det självklart okej att fiska med haspel/spinn.

Om man vet med sig att man behöver något speciellt så är det bara att man kollar av med mig. Vi provar att binda några egna flugor nån av kvällarna om det finns intresse för det och till detta kommer det att finnas utrustning på plats.

Den här helgen är den första jag anordna och allt kommer kanske inte vara perfekt, men hela syftet med helgen är att sammanföra fiskesugna tjejer och att vi ska ha en trevlig helg ihop och knyta fina kontakter. Här får man komma som man är nybörjare som proffs, och vi tar hjälp av varandra.

Priset är 599kr och det är för boende, transport från Luleå samt frukost.

Jag ser gärna att man betalar till mig så fort man bestämt sig och det går bra att höra av sig till mig för betalningsinfo.

Skitfiske!

/en svårt fiskesugen Ida